Palvelut

Kuohu tarjoaa monipuoliset palvelut yksityisille, ryhmille, yrityksille, seuroille ja yhdistyksille

Ui itsesi iloiseksi ja hyvään kuntoon

Vesi on virkistävä ja kuntouttava elementti ja uinti siitä erinomainen harrastus, että se sopii kaiken ikäisille ja on harrastuksena turvallinen. Uimataito on myös oman turvallisuutesi kannalta tärkeä taito.

Uiminen on hauskaa ja rentouttavaa, mutta se myös pitää sinut kunnossa. Uinti parantaa hengitys- ja verenkiertoelimistön kuntoa ja lihaskestävyyttä. Se kohentaa lihaksistoa monipuolisesti, varsinkin jos pystyt vaihtelemaan eri uintityylejä.

Uinti on erinomaista liikuntaa myös ylipainoisille. Uidessa ei tarvitse kannatella vartalon painoa eikä lihasrasitustakaan tule samalla tavalla kuin vaikka kävellessä. Uinti ja vedessä liikkuminen eivät rasita niveliä vaan parantavat niiden liikkuvuutta.

Uinti kaikkine muotoineen sopii työpäivän rasituksista palauttavaksi liikunnaksi. Erityisen hyvää se tekee ihmisille, jotka työskentelevät tai liikkuvat jalkojensa päällä, esimerkiksi hoitotyötä tekeville.

Kuohussa järjestetään uimakouluja ja tekniikkakouluja sekä lapsille että aikuisille. Älä arkaile tulla aikuisten uimakouluun. Siellä on muitakin!

Kuntoasi voit kohottaa ja ylläpitää tehokkaasti ja turvallisesti myös vesivoimistelulla ja vesijuoksulla. Molemmat lajit soveltuvat sekä hyville uimareille että ihmisille, joiden uimataito on huono. Tutustu Kuohun ohjatun toiminnan tarjontaan ja tule mukaan iloisiin ryhmiin.

Monipuolinen Kuohu

Tervetuloa Kuohuun!