Sisäliikuntaryhmät

Kuohun Ukkojumpparit

Maanantaisin klo 8.00-8.45 ja klo 9.00-9.45 Kuohun salissa
Ryhmissä on vielä tilaa!

Jumpassa kohotetaan kuntoa, vahvistetaan lihaksia ja lisätään liikkuvuutta. Tunnilla käytetään erilaisia välineitä. Sopii eläkeläisille mutta myös nuoremmille. Jumppa kestää 45 min ja jumpan päälle sisältyy
uinti ja sauna Kuohun allasosastolla oman aikataulun mukaan.

Ohjaaja: Virve Manninen
Hinta:
Ilmoittautumiset: Jukka Mäkelä puh. 045 323 4460 tai Kuohun kassalle


Kuntojumppa + uinti

Tiistaisin klo 11.30-12.20 Kuohun Salissa

Kuntojumpan tavoitteena on tuki- ja liikuntaelimistön kunnon ylläpitäminen ja kehittäminen. Jumpan rasitusta voit säädellä tekemällä liikkeet omaan tahtiisi. Tunti koostuu alkuverryttelystä, lihaskunto-osuudesta ja venyttelyistä. Tunnit liikkeet ovat yksinkertaisia. Alkuverryttely ei sisällä hyppyjä ja askelsarjat ovat helpohkoja. Lihaskunto-osuudessa käydään läpi monipuolisesti eri lihasryhmät. Tunti lopetetaan rauhallisiin venyttelyihin. Jumpassa hyödynnetään erilaisia välineitä.

Ohjaaja: Virve Manninen
Hinta: 8,00 €/kerta, eläkeläiset, opiskelijat ja työttömät 5,00 €/kerta. Maksu maksetaan Kuohun kahvioon.


Kohota kuntoa Kuohussa -liikuntaohjelma

Keskiviikkoisin klo 17 Kuohun salissa
Kohota kuntoa Kuohussa -liikuntaohjelma 30.8. -13.12.2017

KKK-tunneilla liikutaan monipuolisesti eri liikuntalajien parissa. Tuntien sisältöinä on muun muuassa lihaskuntojumppaa, kehonhuoltoa, kuntotestausta, ulko- ja vesiliikuntaa. Ohjaajana toimivat Kuohun uinninvalvojat.

Hinta: 9,00 €/ kerta tai kurssimaksu 109,00 €. Maksu maksetaan Kuohun kahvioon.

Katso tuntien aikataulut ja aiheet täältä.


LAVIS®- lavatanssijumppa

LAVIS®- lavatanssijumppa on uusi hauska, helppo ja hikinen liikuntamuoto, joka perustuu lavatanssiaskeleiden ja jumpan välimuotoon. Lavista tanssitaan yksin, joten ei ole vaaraa että kukaan talloo varpaille. Tunnilla tanssitaan tuttuja lavatanssilajeja kuten valssia, tangoa, humppaa, jenkkaa, rock/jive, cha cha ja samba. Tunnilla jopa opit eri lavatanssiaskeleiden perusteita kuntoilun ohella.

Ohjaaja: Sari Pärssinen
Hinta 7,00 € / kerta. Maksu maksetaan Kuohun kahvioon.

LAVIS®- lavatanssijumppa viimeisen kerran syksyllä 26.11.2017. Keväällä 2018 Sali-Lavis jatkuu tiistaisin 9.1- 29.5.2018 klo 19.15-20.00 Kuohun Salissa.