Vesiliikuntaryhmät

Vesijumppa sopii kaikille!

Valitse sinulle sopivin laji ja tule mukaan iloisiin ryhmiin. Ohjattuun allasvoimisteluun ei tarvitse ilmoittautua, poikkeuksena hydrospinning. Vesiliikuntatunneilla on enintään 25 jumppaajaa/kerta, poikkeuksena hydrospinning, jossa on enintään 20 jumppaajaa/kerta.

Hinnat

  • 4,70€/krt + sisäänpääsymaksut tai
  • 65 €/15krt + sisäänpääsymaksut
  • Hydrospinning 6,80 €/ krt + sisäänpääsymaksut

Tulosta tästä itsellesi Kuohun vesijumppaohjelma keväälle 2019!

Ilmoittaudu tästä Hydrospinning-tunnille!

Klikkaa alla olevia linkkejä siirtyäksesi sivulla haluamaasi kohtaan.

Vesijooga | Allas-Lavis | Vesivoimistelu | Kevyt vesivoimistelu

Aquamix | Hydrobic | Hydrospinning


Vesijooga vesiputousaltaassa

Vesijoogassa availlaan kehoa hengityksen ja liikkeen avulla. Harjoitus tehdään syvässä vedessä kellukkeita hyödyntäen, tunnin liikesarjat vaihtelevat. Lopuksi rentoudutaan ja päästetään irti jännityksistä. Tunti sopii kaikille!

HUOM! Vesijoogatunnit on toistaiseksi tauolla!


Allas-Lavis® vesiputousaltaassa

Allas-Lavis on liikuntamuoto, joka perustuu lavatanssiaskeleiden ja jumpan välimuotoon. Vesi kannattaa kehoa painosta riippumatta ja antaa tehokkaan vastuksen, kuitenkaan niveliä rasittamatta. Allas-Lavis mahdollistaa liikunnan harrastamisen myös niille, joilla kuivalla maalla liikkuminen on hankaloitunut!


Kuohun vesivoimistelu vesiputousaltaassa

Kaikille mainiosti soveltuva vesijumppa. Vaihtelua ja tehoa vesijumppaan saadaan käyttämällä oman kehon vastuksen lisäksi viikoittain vaihtuvaa välinettä. Kuohun vesivoimistelutuokio sisältää alkulämmittelyn, lihaskunto-osion, sekä lyhyen loppuvenyttelyn.

Ei vaadi ennakko-ilmoittautumista.


Kuohun kevyt vesivoimistelu vesiputousaltaassa

Rauhallisempi allasjumppa sopii erinomaisesti ikääntyville, raskaana oleville, sydänpotilaille, sekä tuki- ja liikuntaelinoireista kärsiville. Lempeämpi vesijumppa sisältää perusteellisen alkulämmittelyn, monipuolisen lihaskuntoharjoittelun apuvälineillä, tai vaihtoehtoisesti omaa kehoa ja vettä hyödyntäen vastuksena, unohtamatta liikkuvuus- ja tasapainoharjoittelua. Voimisteluhetki lopetetaan rauhallisiin, rentouttaviin venytyksiin.

Ei vaadi ennakko-ilmoittautumista.


Kuohun aquamix vesiputousaltaassa

Vaihteleva ja vauhdikas teematunti. Teemoja ovat mm. eri vesijumppavälineet, kiertoharjoittelu eli circuit, rasvanpoltto, boxing, intervalli, vatsa-peppu, musiikkiteemat, pallojumppa ja bailabaila. Tunnilla treenataan tehokkaasti ja monipuolisesti venyttelyitä unohtumatta. Tulevat teemat voit katsoa lähempänä ajankohtaa etukäteen Kuohun sivuilta.

Ei vaadi ennakko-ilmoittautumista.


Kuohun hydrobic hyppyaltaassa

Syvänvedenjumppa sopii uimataitoisille kuntoilijoille. Vesijumppa ilman pohjakosketusta on tavallista vesijumppaa raskaampaa ja haastaa vartaloa tukevat, sekä pienet mutta tärkeät lihakset töihin. Apuvälineinä käytetään mm. vesijuoksuvyötä sekä erilaisia vastuksia. Nopeat suunnanmuutokset ja erilaiset liikevariaatiot takaavat tehokkaan ja hauskan kuntoilutuokion.

Ei vaadi ennakko-ilmoittautumista.


Kuohun hydrospinning vesiputousaltaassa

Hauskaa ja tehokasta kuntopyöräilyä vedessä ohjaajan ja musiikin tahdittamana. Vedessä pyöräileminen on tehokkuudestaan huolimatta nivelille lempeää. Vaihtelua ja monipuolisuutta ajamiseen saadaan muuntelemalla polkurytmiä ja -asentoa sekä erilaisilla käsiliikkeillä. Jokainen osallistuja voi itse säädellä tehokkuutta itselleen sopivaksi polkunopeudella.

Hydrospinning sopii yhtä lailla aloittelijalle kuin aktiivisille kuntoilijalle. Vedessä polkeminen kohottaa aerobista kuntoa, kiinteyttää lihaksia, tehostaa painonhallintaa ja tarjoaa virkistävää, hauskaa ja haasteellista vaihtelua liikkumiseen.

Ilmoittaudu tästä Hydrospinning-tunnille!