Vesiliikuntaryhmät

Vesijumppa sopii kaikille!

Valitse sinulle sopivin laji ja tule mukaan iloisiin ryhmiin. Ohjattuun allasvoimisteluun ei tarvitse ilmoittautua, poikkeuksena hydrospinning. Vesiliikuntatunneilla on enintään 25 jumppaajaa/kerta, poikkeuksena hydrospinning, jossa on enintään 20 jumppaajaa/kerta.

Hinnat

  • 4,70€/krt + sisäänpääsymaksut tai
  • 65 €/15krt + sisäänpääsymaksut
  • Hydrospinning 6,70 €/ krt + sisäänpääsymaksut

Tulosta tästä itsellesi Kuohun vesijumppaohjelma syksylle 2018!


Vesijooga hyppyaltaassa

Vesijoogassa availlaan kehoa hengityksen ja liikkeen avulla. Harjoitus tehdään syvässä vedessä kellukkeita hyödyntäen, tunnin liikesarjat vaihtelevat. Lopuksi rentoudutaan ja päästetään irti jännityksistä. Tunti sopii kaikille! Vesijooga sisältyy uimahallin sisäänpääsymaksuun.

Ti klo 17:15-18 hyppyaltaassa – ei vaadi ennakkoilmoittautumista


Allas-Lavis® monitoimialtaassa

Allas-Lavis on liikuntamuoto, joka perustuu lavatanssiaskeleiden ja jumpan välimuotoon. Vesi kannattaa kehoa painosta riippumatta ja antaa tehokkaan vastuksen, kuitenkaan niveliä rasittamatta. Allas-Lavis mahdollistaa liikunnan harrastamisen myös niille, joilla kuivalla maalla liikkuminen on hankaloitunut!


Kuohun vesivoimistelu monitoimialtaassa

Kaikille mainiosti soveltuva vesijumppa. Vaihtelua ja tehoa vesijumppaan saadaan käyttämällä oman kehon vastuksen lisäksi viikoittain vaihtuvaa välinettä. Kuohun vesivoimistelutuokio sisältää alkulämmittelyn, lihaskunto-osion, sekä lyhyen loppuvenyttelyn.

Ei vaadi ennakko-ilmoittautumista.


Kuohun kevyt vesivoimistelu monitoimialtaassa

Rauhallisempi allasjumppa sopii erinomaisesti ikääntyville, raskaana oleville, sydänpotilaille, sekä tuki- ja liikuntaelinoireista kärsiville. Lempeämpi vesijumppa sisältää perusteellisen alkulämmittelyn, monipuolisen lihaskuntoharjoittelun apuvälineillä, tai vaihtoehtoisesti omaa kehoa ja vettä hyödyntäen vastuksena, unohtamatta liikkuvuus- ja tasapainoharjoittelua. Voimisteluhetki lopetetaan rauhallisiin, rentouttaviin venytyksiin.

Ei vaadi ennakko-ilmoittautumista.


Kuohun vesijuoksutreeni

Kuohun kuntouintialtaassa harjoitellaan torstaisin 18:30-19:15 vesijuoksun merkeissä. Ohjaaja auttaa löytämään oikean vesijuoksutekniikan ja antaa erilaisia liikevariaatioita tunnin aikana.

Tunti sopii ennen kaikkea aloittelijoille, tai henkilöille, jotka hakevat uusia tuulia omaan vesijuoksuohjelmaansa. Tunti kuuluu uimahallin sisäänpääsymaksuun!


Kuohun aquamix monitoimialtaassa

Vaihteleva ja vauhdikas teematunti. Teemoja ovat mm. eri vesijumppavälineet, kiertoharjoittelu eli circuit, rasvanpoltto, boxing, intervalli, vatsa-peppu, musiikkiteemat, pallojumppa ja bailabaila. Tunnilla treenataan tehokkaasti ja monipuolisesti venyttelyitä unohtumatta. Tulevat teemat voit katsoa lähempänä ajankohtaa etukäteen Kuohun sivuilta.

Ei vaadi ennakko-ilmoittautumista.


Kuohun hydrobic syvässä vedessä

Syvänvedenjumppa sopii uimataitoisille kuntoilijoille. Vesijumppa ilman pohjakosketusta on tavallista vesijumppaa raskaampaa ja haastaa vartaloa tukevat, sekä pienet mutta tärkeät lihakset töihin. Apuvälineinä käytetään mm. vesijuoksuvyötä sekä erilaisia vastuksia. Nopeat suunnanmuutokset ja erilaiset liikevariaatiot takaavat tehokkaan ja hauskan kuntoilutuokion.

Ei vaadi ennakko-ilmoittautumista.


Kuohun hydrospinning monitoimialtaassa

Hauskaa ja tehokasta kuntopyöräilyä vedessä ohjaajan ja musiikin tahdittamana. Vedessä pyöräileminen on tehokkuudestaan huolimatta nivelille lempeää. Vaihtelua ja monipuolisuutta ajamiseen saadaan muuntelemalla polkurytmiä ja -asentoa sekä erilaisilla käsiliikkeillä. Jokainen osallistuja voi itse säädellä tehokkuutta itselleen sopivaksi polkunopeudella.

Hydrospinning sopii yhtä lailla aloittelijalle kuin aktiivisille kuntoilijalle. Vedessä polkeminen kohottaa aerobista kuntoa, kiinteyttää lihaksia, tehostaa painonhallintaa ja tarjoaa virkistävää, hauskaa ja haasteellista vaihtelua liikkumiseen.

HUOM! Hydrospinning -tunteja ei järjestetä syksyn 2018 aikana.